Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kerimozbekler
kerimozbekler

Emine Sevinç Öksüzoğlu Diyor ki;

Yorum

Emine Sevinç Öksüzoğlu Diyor ki;

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

486

Okunma

Emine Sevinç Öksüzoğlu Diyor ki;

09 Haziran 2016 Perşembe günü, saat.20.00’de;Adıyaman Kültür ve Sanat Merkezi-Adıyaman adresinde, Emine Sevinç Öksüzoğlu ve ekibi ’’Aşk-ı Nebi Konseri.’’ verecektir. İsteyen herkes bu etkinliği ücretsiz olarak izleyebilir, ilgilenenlere önemle duyurulur.

Sevgili Kerim özbekler, araştırmacı kişiliğinize hayranım. Özellikle yer ve saati tam yazmamıştım, ilerleyen günlerde konser afişini paylaşacaktım, siz süpersiniz. Hemen bulmuşsunuz bilgileri, 😀 yürekten alkışlıyorum. (13 Mayıs 2016-İstanbul)

Emine Sevinç Öksüzoğlu (Naat Sanatçısı) Bahçelievler-İst.


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Emine sevinç öksüzoğlu diyor ki; Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Emine sevinç öksüzoğlu diyor ki; yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Emine Sevinç Öksüzoğlu Diyor ki; yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL