ne acayip bir aşktır kalpler severken çürür bedenler
uzaktan sevenler diyorum aranızda çöl var da deve mi bekliyorsunuz
sevsin sizi kutup ayısı
o çölün orta yerinde..
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Beden her halukarda çürüyecek zaten. Kalbi diri tutmak iyidir. Çünkü kalp hem bedenin hemde ruhun anahtar deliğidir. Anatar ise sevgi. Sevgi sonsuzdur. Sevgi hep yaşar. Ölümsüzdür. Burdan ebediyete götürebileceğimiz yegane hissimiz sevgidir. Çünkü orda kıskançlık yok. Nefret, gurur öfke hiç biri yok. Kirlerinden arınmış bir sevgi var.
Ben genel olan bir sevgiden bahsettim. Kalbimiz öyle geniştirtir o küçük kalp nice sevgileri barındırır. Dostlarımızı severiz ailemizi çocuklarımızı vs, ama o senin dediğin mantıksız birini severken bir kişi başka birini nasıl sevebilir. Aşk yegane bir duygudur. Orasını bende anlamlandıramıyorum.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.