İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
hüzünlüşarkım
hüzünlüşarkım

Ne Oluyor ?

Yorum

Ne Oluyor ?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

588

Okunma

Ne Oluyor ?

Ne oluyor ?
Neler oluyor ?
Ne çabuk unutuk , bebek katilinin yaptıklarını !
Yaptırdıklarını !.
Yaşadığı vatanı bölmeye çalıştığını ?
Binlerce Türk’ün Mukaddes kanını akıttığını.
Ciğerimizi kanattığını
Ne çabuk unuttuk..
O hainin onun gibi hainlerin
Canilerin ve Katillerin

Ne dili-ne dini- ne vatanı- olamaz!. ..

Bu topraklarda nice çeşit
Milletten ,dinden insan var.
Asırlardır bir yaşayan
Ayrılmamış Kan’dan Can’dan
Bir bayrak altında yaşamaktan.....
Unutmayın !..
Unutmayalım !
Akan kan Türk’ün asil kanı.
Unutma yerde yatan evlatları
Ne oluyor ?
Neler oluyor ?





Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ne oluyor ? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ne oluyor ? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne Oluyor ? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL