3
Yorum
2
Beğeni
0,0
Puan
1275
Okunma
AŞK MI?
PARA MI?
Bana sorarsanız;kesinlikle âşk derim.Ama olayın boyutu çok büyük.
Şöyle ki; Evliliklerde parayı tercih edenler hayatı boyunca sevmediği yemeği yemek zorunda kalanlardır.Günümüzde seçimler paraya dayanan ilişkiler olunca bu kaçınılmaz bir son oluyor malesef.
Kalp gözü açık olanların dehâsı daima aşk dan yana tutum sergilerken,mutluluğu ve de huzuru parada görenler,yanıldıklarını ömrünün yarısında anlıyor olmaları keşkeleri de beraberinde getiriyor.
Bazı kadınlar vardır ,Şiir gibidirler paraya değer vermedikleri için ,aşkı doyasıya yaşamayı tercih ederler.Dolayısıyla mutluluğu yakalama olasılığı yüzde yüzdür.
Bununla birlikte ;Bazı kadınlar da sözüm ona her şeyi parayla kazanmanın mümkün olabileceğine inanır ve öyle yaşarlar.Fakat hayatın içinde paralı veya parasız sahneler vardır zaten.Çok zengin olsanız da bir kıvılcım ateşin yakabileceği bir servete sahip olmak mı doğru? yoksa ömrünüz boyunca göğsüne yaslayacağınız canda canan mı?
Her koşulda yanında olanlar gerçek sevgiyi paraya değişmeyen nadide insanlardır.Ataol Berhamoğlu ’nun da dediği gibi(PARA UCUZ BİR BAŞARIDIR).
Ama emek verilerek kazanılan sevgi ;İnsanın değer yargılarından ve ruhun sonsuzluğuna uzanan bir ışık penceresidir.
Maddenin bittiği yerde MÂNA başlar.Allah hepimize gerçek mâna da sevgi ve sevgili nasip etsin dileklerimle.....
ZEHRA YÜCEL