Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şair67
şair67

ACIMASIZ DENSİZ HAYATA KARŞI DAİMA SAVUNMADAYIM

Yorum

ACIMASIZ DENSİZ HAYATA KARŞI DAİMA SAVUNMADAYIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

767

Okunma

ACIMASIZ DENSİZ HAYATA KARŞI DAİMA SAVUNMADAYIM

ACIMASIZ DENSİZ HAYATA KARŞI DAİMA SAVUNMADAYIM

ACIMASIZ DENSİZ HAYATA KARŞI DAİMA SAVUNMADAYIM

Hayat her gün biraz daha zor, biraz daha çekilmez oluyor.
Babamızı soran yok, lakin anamızı soran çok hele bu devirde
Her an umulmadık bir yerden, vurgun yiyebiliyoruz.
Umulmadık sert kayalarla karşılaşabiliyoruz ne kadar dikkatli olsakta
Farkında olmadan zülf-i yare taş atabiliyorsun, tam lafı gediğine oturtmaya kalkarken
Yerine manzara koysan da kurtaramıyorsun
İstemeden il il adliye koridorlarını arşınlıyorsun adalet arıyorsun
Zalim hayata, zulüm hayata karşı savunma vere, vere hukukçu olabiliyorsunuz
Ben gibi.


_____Ali Cemal AĞIRMAN_____

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Acımasız densiz hayata karşı daima savunmadayım Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Acımasız densiz hayata karşı daima savunmadayım yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ACIMASIZ DENSİZ HAYATA KARŞI DAİMA SAVUNMADAYIM yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL