Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ni
nilda sevim

Yağmurdaki Gökkuşağı

Yorum

Yağmurdaki Gökkuşağı

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

393

Okunma

Yağmurdaki Gökkuşağı

Hayat bir döngüdür.Herkes doğar,yaşar ve ölür.Önemli olan bu ömrü güzel bir şekilde ,iyi anılar edinerek geçirmelidir.
Hayat herkese çok uzun gibi gelir.Hayatı sonu olmayan bir yol zannederler.Ama her yolun bir sonu vardır ve yolun sonuna geldiğinizde mutlu , güzel anıları hatırlamak isteriz.Bunun için de her anımızı güzel değerlendirmemiz, hayatı dolu dolu yaşamamız gerekir.Hiçbir gün kötü değildir.Her yağmurun ardında bir gökkuşağı olduğu gibi her kötü günün içinde de mutlaka bir güzellik vardır.O güzelliği , yağmurun arkasında saklanan gökkuşağını görebilirsek ,günlerimizi mutlu geçiririz.Yağmurda ıslanmaktan da korkmamalıyız .Islanmadan yağmuru hissedemeyiz .Aynı düşmekten korkarsak bisiklete binmenin tadını çıkaramayacağımız gibi.Belki düşeriz,ama ilerde bunu komik bir anı olarak hatırlarız .Zaten istediğimiz de bu değil mi?
Hayatımız boyunca güzel anılar edinelim.Yağmurun ardında gökkuşağı olduğunu bilerek ,yağmurda ıslanmaktan korkmadan yaşayalım.Böylece ileride hatırlayacağımız ,güzel anılarımız olur.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yağmurdaki gökkuşağı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmurdaki gökkuşağı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağmurdaki Gökkuşağı yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
beren yılmaz
beren yılmaz, @berenyilmaz
5.5.2016 21:32:07
Bilmiyorum' ne zaman sevdim seni böyle ' gök kuşağı renkleri içinde bu kadar çok .. !
Hayat güzeldir yağmurdan kaçmıyorsan ''

Sevgiler..
bhdr
bhdr, @bhdr
5.5.2016 21:25:07
Hep güzelliklerle kalasınız. Ama gökkuşağı ne kadar güzel görünsede ne kadar ulaşmaya çalışsak gökkuşağına erişemeyiz. Yazınızı tebrik ederim.
ÜLKÜ  KARA
ÜLKÜ KARA, @ulkukara
5.5.2016 14:54:49
Minik yazarım , minik ressamım benim ne güzel ifade etmişsin duygularını ..dilerim bir ömür boyu fırçan kurumasın , mürekkebin solmasın...hep gökkuşağı üstünde yolculuk yapasın...seni seviyorum
Murat AYDIN.
Murat AYDIN., @murat-aydin
5.5.2016 00:22:54
Hayat güzel evet gökkuşağı gibi..
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
4.5.2016 20:59:21
Beğeni:
0
Okunma:
393
Yorum:
4
BEĞENENLER
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL