Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
kerimozbekler
kerimozbekler

Hikmet Aksoy Diyor ki;

Yorum

Hikmet Aksoy Diyor ki;

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

477

Okunma

Hikmet Aksoy Diyor ki;

Kerim Bey,

Iyi Akşamlar.. İsminiz bana hiç yabancı değil. Sanıyorum, ya Hürriyet’e ya da Yeni Asır’a uzun yıllar muhabir olarak çalıştınız. Bana isminiz bunu çağrıştırıyor. O nedenle de yıllar sonra isminize Facebook’ta karşılaşınca arkadaşlık önerimi mutluluklarla ilettim. Iki ihtiyar, iki ihtiyar gazeteci.
Şu an Brüksel’deyim. Karikatür sergisi açtım. Adnan Kotaoğlu kardeşimin büyük ilgi ve yardımını gördüm.
Sizi de Brüksel’de ikamet ediyor diyebilir miyim.
Tüm bu tahminlerim yanlış ise özür dilerim.
Selamlar, sevgiler.
(05 Kasım 2015.Perşembe-21.54)

Hikmet Aksoy (Gazeteci) Brüksel-Belçika

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hikmet aksoy diyor ki; Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hikmet aksoy diyor ki; yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hikmet Aksoy Diyor ki; yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL