Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
pomborya
pomborya

ANLA ARTIK

Yorum

ANLA ARTIK

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

528

Okunma

ANLA ARTIK

anla artık anla
hepsi bu kadardı.
Bir daha yaparmıyım?
Asla yapmam.
Bu nasıl bir aşk,
nasıl bir sevgi bu
sadece bir hayaldi,
boş bir hayal
boş ver unut gitsin..

,,,

Böyle durumlarda insan kendisini sürgün gibi hissediyor, öyle uzaksınki bana..
Okadar uzağım ki sana.Ormanlar kadar kalabalık dağbaşında bir çınar kadar da yalnızım şimdi
Sen bunu anlayabiliyor musun?
Yok hiç sanmıyorum.Sana bir şey söyleyeyim mi?İnsan yalnızlığıyla yaşarken aynı zamanda da birçok şeyi unutuyor, bir çok şeyde anlamını yitiriyor böyle anlarda. Bir doyumsuzluk, bir hoşnutsuzluk sarıyor insanın içini
.Dönüyorum kendime ve dalıyorum geçmişime ne kaldı ortalarda, aranıyorum.
Kızıyor, bağırıyor, çığlıklar atıyorum, yetmedi küfürler ediyorum bir ağız dolusu salıyorum ortalığa
Sıkılıyorum her şeyden, her şey beni rahatsız ediyor.Sanıyorum ki ben hiç bir şey düşünmemişim
Geriye dönüp baktığımda okadar çok şey düşünmüşüm ki, sonrada kendime hayretler ediyorum
’’Bunca şeyi hangi ara düşünmüşüm’’ diye..
Gülüyorum, sonra da ya zaten başka şansım mı var .
Zamandan bol neyim var benim.Ama itiraf edeyim ki mutsuz değilim eskisi kadar, hayıflanmıyorum da.Kızmıyor, her fırsatta lanetler de okumuyorum hayatıma.Arada sırada küfürler sıralanırdı dilime, artık onlara da mesafe koydum bayağı uzak ara.
Artık kendime daha bir sayıp çıkıyor, diyorum ki bak huzur çok yakınında olmasa da,çokta uzaklarda değil.İçim sıkılmıyor, o yutkunmalarım azaldı.Hani gözyaşlarım gözkapaklarımın altına gelip oradan buharlaşıyordu ya, artık buharlaşmıyor, akıyorlar yanaklarımdan.Hem eskisi kadar da yakmıyorlar yanaklarımı.Sence bu durum iyiye işaret değil mi?
Ben bu durumu iyiye yoruyor, gülüyorum her ne kadar da yorgun bakışlarımı kovalayamasam da
Gözlerim bir şeyleri arıyor olsalar da artık açlık hissetmiyorlar eskisi gibi, bu engüzeli işte.
İşte ben bunu sana anlatmaya çalışıyorum, anlatabiliyor muyum?Bilmiyorum..
Bak seni beklerken ne çok şey düşünüp yazmışım, işte bol zaman buna denir.Böyle zamanları artık bulabiliyorum yeterki bulmak isteyeyim.Ben hala gülümsüyorum, hala bir şeyler yazabiliyorum,bende hala umut var demektir, öyle değil mi?
Beni tebrik etmeyecek misin? Gündüz Yavuz...
...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Anla artık Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Anla artık yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLA ARTIK yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
emine okat
emine okat, @emineokat
6.10.2015 10:11:01
10 puan verdi
o çelişkileri yenmek o kadar zor kii...
emine okat
emine okat, @emineokat
5.10.2015 23:52:03
10 puan verdi
güzel bi yazı olmuş...her insanda olan çelişkiler :/

emine okat tarafından 10/5/2015 11:58:26 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL