Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
tu
tugrulahmetpekel

Gece yazıları ( Meçhul Sevgiliye ) 2. Gece

Yorum

Gece yazıları ( Meçhul Sevgiliye ) 2. Gece

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

630

Okunma

Gece yazıları ( Meçhul Sevgiliye ) 2. Gece

Gece yazıları ( Meçhul Sevgiliye )
2. Gece
Savaştık, dövüştük ama sessizce. Dedik ki kol kırılır yen içinde kalır. Ben bu konuşmadan şunu anladım. Meçhul sevgilim birçok konuda haklıydı. Bir sevgili olarak kendini erkeğinin kollarına kayıtsız şartsız teslim ederek, ve en önemlisi kadın olarak, hiçbir kadın erkeğini başka bir kadınla veya kadınlarla paylaşmak istemez.
Bu kadınlar sadece arkadaş olsa da kardeş yerine konsa da asla paylaşmak istemez.
Bende bu saatten sonra kadınıma hak verdim. ( belki geç oldu ama) Onu bir daha asla üzmemeye dikkat edeceğime söz verdim) bu söz dilimle değil, beynimle değil ama sadece yüreğimin sesine uyarak.
Seni seviyorum meçhulden gelen kadınım. Biliyorum ki sende beni seviyorsun. Hatta benim seni sevdiğimden daha fazla.
Biliyorsun biz zaten karı kocayız.


18.03.2025/ Çarşamba
Saat; 21/ 35
Tuğrul Ahmet Pekel

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gece yazıları ( meçhul sevgiliye ) 2. gece Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gece yazıları ( meçhul sevgiliye ) 2. gece yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gece yazıları ( Meçhul Sevgiliye ) 2. Gece yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL