(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hayatın akışını, aheste aheste denize ulaşma çabasındaki sevimli bir ırmak görünümünde, ne kadar sevimlice aktarıyorsunuz. Olay basit ama, tariflenmesi gerçekten mükemmel. Zevkle, ilgi ile okudum. Hiç sıkıcı değil, aksine müthiş akıcı. Tebrikler.
Ah Safinaz Abla,nelerde çekmişsin ama zorluklar insanlığını kaybetmesine sebep olmamış bundan sonra her şambaba tatlısı yediğimde şekerin ve irmiğin o güzel karışımını hissettiğimde Safinaz Ablayı hatırlayacam,değerli yazar işte budur,hayaliyi gerçek kılmaktır,eserin gerçek kılmış,selamla
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.