Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kemnur
Kemnur

...

Yorum

...

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1094

Okunma

...

...

...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülayşe DELEN
Gülayşe DELEN, @gulaysedelen
21.10.2014 18:32:42
güzel bir bölümdü kutlrım saygılarımla.
glenay
glenay, @glenay
20.10.2014 13:23:01
Aile ve Ümmühan Halil Kaya'yı duymuyor.
Adeta küçük şımarık bir kızın etkisi altına girmiş bir aile ve bu konumda pasif kalan bir erkek.

Halbuki bu ısrar olmasa doğal olarak bu iki genç birbirlerini sevebilir, yani tek taraflı bir duygu olmaz

tebrikler,

uzun yazıyorsunuz,
bu nedenle diğer bölümü akşam okuyacağım:)

saygılarımla..
Etkili Yorum
nitemtran
nitemtran, @nitemtran
19.10.2014 19:11:59
Evet hocam, başladığınız bir kitabın ilk başlarda yabancısı olduğunuz karakterleri, ortamları, olaylarıyla sıkılgan bir misafir gibi gezinirsiniz sayfalarında ve sonra bir an gelir ki,ortalıkta görünmeseniz de ortamın bir sakini olduğunuzu hissedersiniz.

İşte o zaman içiniz ısınır, yazarın anlattıklarında kendinizi olmadı, kendinize yakın şeyler aramaya başlarsınız. Bu arada bir de bakarsınız ki kahramanın birine kızmaya başlamışsınız. Olan, ufak ufak karakterlerle özdeşleşme olayıdır elbette.

Ümmühan'ın şirin kişiliği ve mücadelesine girdiği aşkıyla en sevdiğim bölümdü.

Sağlıcakla...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL