(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Evet, annenizden bahsettiğiniz yazılarınızı okuduğumu hatırlıyorum.Kendimiz dedelik, büyüannelik döneminde olsak da onları bir ergen çocuk kadar özlüyoruz. Kendi adıma şunu söyleyebilirşim ki, keşke onun kıymetini bilebilseydim...:( SAYGILar
Uzun bir tekerleme ve uzun bir bilmece gibi... Her dönemin büyükleri, kendi kuşaklarının doğrularını mat oluncaya kadar savunur. Baba oğula karşı; oğul torununa karşı :) Çarşı her şeye karşı gibi :)
ben, babamı, bizi kucağına oturtup da sevmeyen, büyüdükçe mesafeli tavırları karşısında esas duruş gösterdiğimiz biri olarak hatırlarım, haliyle bu tavırları bizi birer asi evlat ewtti ona karşı... bu defa ben baba oldum ve üç çocuğumu mesafesiz yetiştirmeye gayret ettim, niye yalan söyleyim, bazen bizim babamıza gösterdiğimiz saygılı korkuyu arzulamıyor değildim...ama şimdilerde çocuklARIM DA büyüdüler ve üçü de bana, beni sıkacak derecede düşkünler... SAYGIYLA
Evet, annenizden bahsettiğiniz yazılarınızı okuduğumu hatırlıyorum.Kendimiz dedelik, büyüannelik döneminde olsak da onları bir ergen çocuk kadar özlüyoruz. Kendi adıma şunu söyleyebilirşim ki, keşke onun kıymetini bilebilseydim...:( SAYGILar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.