17
Yorum
0
Beğeni
0,0
Puan
875
Okunma

CEVABINI MERAK EDİYORUM
1:Mustafa Kemal ATATÜRK kimdir?
2:Misak-ı Milli nedir?
3:Al rengi Ayyıldızlı Şanlı Bayrağımız, rengini nereden almıştır?
4:Çanakkale size neyi hatırlatıyor?
5:Vatan ,namus, aktı vefa, Laik Cumhuriyet sizce ne demektir?
6:Atatürk Türkiyesi ile, günümüzün Türkiyesi arasındaki farkı ,fark edebiliyor musunuz?.
7:Sizce ATATÜRK TÜRKİYESİ NEREYE GİDİYOR?
8:Laik Cumhuriyetin kaleleri, bir, bir düşüyor mu? Kimler ve neden?.
9:Devlet üstün ferağ at ve Başarı madalyası, 10 Kasımda Türkiye’de olup ta, Atayı ziyarete gitmeyen, tanımayan sevmeyen ,
Suudi Kralı Abdullah’a neden ,niçin verildi.?
10:Şehidimize kelle yakıştırmasını kim, ne zaman, nerede yaptı.
11:Kırk bin, masum insanımızın katiline kim ,Sayın dedi.
12:Kimin çocukları sahte raporla Vatan görevinden, yani Askerlikten kaçıp,
A.B.D.günü gün ediyor.?
13:Mustafa Kemalin Kahraman Ordusunu, askerlik yan gelip yatma yeri değildir diye kim küçümseyici beyanatlar vermiş idi?
14:Bu kadar küçümsenen Mehmetçik, şu Anda,Gabar da, Cudi de, Şırnakta, Küpelide, Namazda, Beytuşebapta Bestler deresi kırsalında, Kandilde, Zaho da ,İki yakada, yani Güney Doğu ve Kuzey Irakta ne yapıyor.?
15:Teröre destek veren ,Talabani kimler tarafından, niçin Ne zaman,Ulusumuza davet edildi ve Baba şev kati ile karşılandı.?
16:Barzani ye kim sevgili kardeşim çağrısı yaptı, ve enişteleri mersinde Barzani şirketleri ile ortaklıkları olan siyasiler var mı?
17:Güney Doğudan 15. 20.şer Ayyıldızlı Şanlı Bayrağımıza sarılı Şehit Cenazeleri gelirken,600 bin polis eşliğinde İstanbul lu felç eden, trafiğini durduran Gines rekorlar kitabına girmeyi başaran ,yılın düğünü kimindi*, zamanlaması sizce uygun mu idi?
18:Söz konusu yılın düğününde gelen, takıların yarısı Şehit ve Gazi ailelerine bağış yapılacaktı, sizce yapıldı mı, yapıldı ise ,miktarı nedir?.
19:Türbanı kanunla Üniversitelere sokanlar, sizce nadasını alacaklar mı?
20:Başı örtülü olanlar Müslümanlar , olmayanlar değil diyerek ,Türk Kadınını,siyasi malzeme olarak kullanarak VATANDAŞLAR ARASINA Nifak tohumu ekenler, Üniversiteleri ve kamuyu karıştıranlar kimler?.
21:Devletin önemli gelir kaynakları olan, karlı kurumlarını hazat, mezat özelleştirme adı altında , kendi çevresine VE YABANCILARA, peşkeş çekenler kimler.
22:Cumhuriyet tarihinde ,ilk defa % 47 oy almış bir Partinin Yargıtay tarafından hangi gerekçelerle, kapatılması istemi ile Anayasa Mahkemesine dava açıldı?
23:Bu kapatmada Devletin zirvesinde olanlarında ismi geçiyor mu.?
24:Şu an Ulu önder Mustafa Kemal Atatürkün onurlu koltuğunda oturan varmı?
25:Sizce Oval ofislerden talimat alarak Ulusumuza ,BOP ,Büyük Orta Doğu Projesi adı altında, Ulusumuza Ilımlı islamı ihraç etmek isteyen, iktidarda olan bir parti varmı, var ise sizce başarılımı?
26 :Ulusumuzu AB VE A.B.D ye İnsan hakları , demokrasi adı altında şikayet eden varmı?, yeşil sermaye, tarikatlar, cemaatler, vakıflar, bu dönemde güçlendi mi?
27:Sizce Atatürk Türkiyesine, Misak-ı Milliye,Tam Bağımsız bir Türkiye’ye ne oldu?
SAYGILARIMLA
27.MAYIS .2008.
____ŞAİR 67______
ALİ CEMAL AĞIRMAN