Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
NURTEN ATICI
NURTEN ATICI

YORULDUM İŞTE

Yorum

YORULDUM İŞTE

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2408

Okunma

YORULDUM İŞTE

YORULDUM İŞTE



Ruhum yorgunken,insanların gelip bende dinlenmesinden YORULDUM...
Ben herkese vakit ayırırken en ihtiyacım olduğu zamanda buldukları bahanelerden YORULDUM...
Herkese yetiştiğim kendime geç kalan günlerimden YORULDUM...
İyi niyetimi kullanan insanlardan ve onlara gösterdiğim insanlıktan YORULDUM...
Sevgi,dostluk maskesi ile yaklaşan yalancı menfaatçilerden YORULDUM...
Milletin dertlerini dinlerken kendi derdimi ötelemekten YORULDUM...
Mutsuzken insanlara umut dağıtmaktan YORULDUM...
Yaz gününde kışı yaşamaktan YORULDUM...
Kalabalık içinde yalnızlıktan YORULDUM...

YORULDUM İŞTE...

NURTEN ATICI

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yoruldum işte Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yoruldum işte yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YORULDUM İŞTE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
E.şahan
E.şahan, @e-sahan
22.4.2014 22:59:48
beğeniyle okudum güzel şiirinizi, kaleminiz daim olsun selamlarımla
_Enes_
_Enes_, @-enes-
20.4.2014 17:22:04
Yalnızlık yorsada yorulmayınız sevginizi vermekten, sevdiklerinizi Allah için sevmekten yorulmayınız, yüreği mutluluğu hak eden sevdiğinizi mutlu etmeye çalışmaktan yorulmayınız.

meselci
meselci, @meselci
20.4.2014 00:49:25


Evet yorulur insan, yaşamaktan ve insanlardan.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL