Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Toynak
Toynak

......

Yorum

......

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2564

Okunma

......









.......

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
...... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ...... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
...... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
baharca57
baharca57, @baharca57
3.5.2008 00:33:12
Yüreğin varolsun değerli kardeşim,ne diyeyeim ne söyleyeyim her şey gözlerimizin önünde cereyan ederken.Allahım yar ve yardımcımız olsun.


Saygılarımla

Bahar
direniş
direniş, @direnis
3.5.2008 00:29:02
gardasım ne güzel dile getirmişsin olanları... acı ama malesef diyebiliyorum....

bizim kadar gönlü ve yüregi gül insanlar var oldukça inşallah özlenen o hasletlerimiz geri gelecek...

din yadığım makaleye homurdanarak bakanların neden o tür makaleleri ele aldığımı çözemediler, bu gidişlede çözeceğe hic benzemiyorlar....

neyse gardaş, biz halkımızı iyi tanıdık ya, bize yeter...

sevgi ve saygılarım can gardaşıma...
aliye baran
aliye baran, @aliyebaran35
2.5.2008 17:10:50
O görüntüler karşısında ne denir,aslında biliyorum da söylemek istemiyorum,çünkü öyle küflü ki bu sözcükler...Bazıları söylemekten bıktı,ama BAZILARI yapmaktan bıkmadı.
laledevri
laledevri, @laledevri
2.5.2008 09:27:48
evet izledim ve sarsıldım.güvenliğimizi sağlayan polise bak.sen düş bir tekmede benden dercesine gelen giden vurdu.
güvenlik için o şekilde önlem alınması gerekiyormuş.nasıl olsa ayak takımı güvenlikden çıkardıkları anlam bu kadar onlar için.baş olamazlar o zaman kıyamet kopar.AB için uğraşıp duruyorlar,kapılarda kıvranıyorlar kuyruğunu kıstırmış kuçu gibiordan gelen cevap siz ... sildiğimiz küçük taş olamazsınız.
evet bu durumda kimin ayak kimin baş olduğu ortaya çıkıyor.en azından ayak takımı diye küçümsedikleri hiç bir milletin kapısında taş olmayı kabul etmiyor..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL