Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Zeki Arlan
Zeki Arlan

Acının Adı

Yorum

Acının Adı

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1160

Okunma

Acının Adı





Nezdimizde gül oldu acının adı
her sabah yeniden doğarız hüzünlerle
varlığımız anlamsız bir fazlalıktır
...........................kendimize

hani insanız
yaşarız ölürüz de
bir büyük sessizliktir duyulmazlığımız
...........................kendimize.


Zeki ARLAN....


















Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Acının adı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Acının adı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Acının Adı yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL