Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hikmet Okuyar
Hikmet Okuyar

Tarık Torun ile Şebnem Uzun şiir ödüllerini aldı../ Hikmet OKUYAR

Yorum

Tarık Torun ile Şebnem Uzun şiir ödüllerini aldı../ Hikmet OKUYAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1013

Okunma

Tarık Torun ile Şebnem Uzun şiir ödüllerini aldı../ Hikmet OKUYAR

19 Mayıs 2013’de Şebinkale’de alınamayan Hikmet Okuyar Şiir Ödülleri, Amasya Genelgesi saygınlığında 22 Haziran 2013’de Ankara Kızılay’da verildi..
Bayburtlu Akademisyen Şair Tarık Torun ile Ankaralı Şiir Yorumcusu Şebnem Uzun şiir ödüllerini, Amayaşat Başkanı, Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Müzeyyen Keskin verdi..
Tertiplenen etkinlikler kapsamındaki Ödül Töreni; Amasyaşat Başkanı, Ünlü Amasyalı Şair, Şiir Yorumcusu Müzeyyen Keskin organizasyonu ile 22 Haziran 2013 günü Ankara Kızılay, Sentez Kültür Dilek Işik Evi’nde yapılan etkinlikte sanatçı konukların güzel sanatlar dostu sanatseverlerin katılımları ve Amasya Sevdası dostlarının telefon bağlantıları ile gerçekleştirildi.
Amasya Sevdası tanıtımı, Amasya Genelgesi duyarlı paylaşımları, Amasya Sevdası Şiir Dinletisi, Müzeyyen Keskin Şiir Sohbetleri ile Tarık Torun ve Şebnem Şekeroğlu için tertiplenen Türkiye Sevdası Hikmet Okuyar Kültür Sanat Ödülü Töreninde; şiir yorumlarıyla şiir etkinliklerine saygın katkılarıyla şiir sevdasını güçlendiren Şebnem Şekeroğlu Uzun’un; ’’ 2013 Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü ’’ ile ’’16. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması ’’ kapsamında; Özellikleri ve Güzellikleri ile Karabük ve İlçeleri Konulu yarışmaya Ankara’dan katılan Bayburtlu Akademisyen Şair Tarık Torun’un kazandığı ’’ 2013 Hikmet Okuyar Türkye Birincilik Ödülü ’’, Amasyaşat Başkanı Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Müzeyyen Keskin tarafından verildi. Tarık Torun’a ve Şebnem Şekeroğlu Uzun’a; ödül Şeref Levhası ile birlikte Amasya Kirazı ile Türk Kahvesi armağan edildi..
Amasyaşat Başkanı Ünlü Amasyalı Şair Şiir Yorumcusu Müzeyyen Keskin sunumlarıyla saygı duruşu ardından başlayan programda 21 - 22 Haziran Amasya Genelgesi hakkında bilgi verilerek genelge örneği sunuldu. Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlere şükran duyguları ifade edildi.. Proje çalışması olarak Müzeyyen Keskin imzasıyla ve Güzel Sanatlar Öncüsü kültür sanat dostları katkılarıyla hazırlanan tanıtım turizm kültür sanat eseri Amasya Sevdası tanıtımları karma şiir sergisi ve imza günü için yayın ekibiyle birlikte 12 - 22 Haziran 2013 tarihleri arasında Amasya merkezinde Amasya Uluslararası Atatürk ve Kültür Sanat Festivali alanında 61 Numaralı tanıtım yerleşkesinde, bulvarlarda meydanlarda Yeşilırmak Gezi Yolu’nda ve Amasya Otogarı’nda etkin saygın yaygın programlar gerçekleştirdiğini bildirerek Amasya Valisi ile Amasya Belediye Başkanı şahsında Amasya Sevdası dostlarına teşekkür eden Amasyaşat Başkanı Müzeyyen Keskin Amasya Sevdası ilk tanıtımını 21.Mart 2013 günü Ankara Ulus’ da şiir yorumcusu bir özel yetenekli öğrencimize armağan ederek başlattığını söyleyerek şimdi buradayız daha çok güzel programlar yapacağız dedi. Tarık Torun, Şebnem Şekeroğlu Uzun, Mehmet Kındap, Dilek Işık, Binnur Doğan, Canan Keskin, Müjde Peder, Dilek Dilekçe ; şiir yorumlarıyla, şiir sohbetlerinde, şarkı ve türkü sunumlarında, programa renk kattılar.
İzmir’den Şair, Şiir Yorumcusu, Bestekar Birgül Sevilay Tekin, İstanbul’dan Şair, Şiir Yorumcusu Bestekar Şengül Yıldırım telefonla programa katılarak; Amasya Genelgesi coşkusunu, Amasya Sevdası imza gününü şiir dinletisini şiir yorumlarıyla kutlayarak ödüllerini teslim alan Şebnem Şekeroğlu Uzun ile Tarık Torun Başarılarını tebrik ettiler..’’ 2013 Hikmet Okuyar Türkiye Birincilik Ödülü ’’ kazanan Bayburtlu Akademisyen Şair Tarık Torun Şiiri ’’ DEMİR KALPLİ KARABÜK ’’ çok yayınlansın çok okunsun dediler..
=

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Tarık torun ile şebnem uzun şiir ödüllerini aldı../ hikmet okuyar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Tarık torun ile şebnem uzun şiir ödüllerini aldı../ hikmet okuyar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tarık Torun ile Şebnem Uzun şiir ödüllerini aldı../ Hikmet OKUYAR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL