Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Davidoff
Davidoff

Sevgili Hatice Abla!...

Yorum

Sevgili Hatice Abla!...

4

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

996

Okunma

Sevgili Hatice Abla!...






Sevgili Hatice Abla.

Sana bu msjı çekiyorum amma, inşallah telefon numaran doğrudur ablam. Yoksam özür dileycek ne başka kontöröm var ne kontör alcak param. Ben Ayşe abla tandınmı. Ya inankim çok zorda kalmasaydım bu msjı çekmezdim. Oğlum asker, kızımlan kocam hasta benimde kıredi kardı borcum var. Bana 100 tl. yollarmısın ablacım, kulun kölen olayım.

SON





Sevgili Sahte Ayşe!...

Hiç bir msj. SON diye bitmez bu bir. Tesadüfe bak ki, yolladığın bu zavallı kimliğe bürünmüş Ayşe’nin paraya muhtaç mesajını, yakın akraba olan güya Hatice abla sandığın iki kişiye birden yolladın bu iki. Eğer senin sahte mesajını böyle bir sitede yayınlamazsam eminim ki oğlu askerde olan çok anne, baba, yakını hasta olan çok kişi sana para yollayacaktır bu üç.

Gelelim dördüncü şıkkımıza: Bu kişiler vicdanlı birileri, senin tel. numaranı Emniyet Amirliğine vermediler ama, unutma ki herkes aynı yüreğe sahip değil.

İstiyorsan aynı mesajla 100 tl. istemeye devam et. Ne dersin?







Kurgu değildir.
















Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sevgili hatice abla!... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgili hatice abla!... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgili Hatice Abla!... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
24.5.2013 11:08:22
Bu gün cuma
Duygularıyla oynuyor,
Kendini insan sananlar.
İnsanlığa kara leke çalanlar...

Tebrik ederim saygılarımla.
erolabi
erolabi, @erolabi
24.5.2013 08:58:01
:)))))
Böyle bir olay başıma gelmişti. Askerde olduğunu söyleyen birisi benden para istemişti..
Bir de polis diye arayıp kontör istediler..
ben de hemen gönderiyorum....dedim.
Güya birisine küfretmişim bu numaradan...
K-ben tanımıyorum küfredilen kişiyi de aman komserim göndereyim de örtelim bu meseleyi..kontör para önemli değil kapansın yoksa rezil olurum dedim..
Adam bulduk bi sığır demiştir içinden..
bana çok acil ama ha dedi..
ben de nasıl emredersen öyle amirim dedim..
bana bin kontör gönder bir de masraflar için ..
başüstüne amirim deyince adam bi rahatladı..
illa gönderecem ben de ..
dedim kontorü göndereceğin adresi verir misin?
ne adresi dedi...numaraya gönderecen.
olmaz dedim ben annenin adresine gönderirim.
ver ananın adresini al kontörü..
adam kapadı..
:)))))))
çok güzel bir uyarı -uyandırma servisi yazısıydı..
uyanabilenler için tabii
bir ..bir....nereli desem ..aslında adam şuralı da ...buralı mı desemmmm... vatandaşımız gibi Moldovya dan arayan güzel bir sese Dörtyüzbin lira gönderecek kadar "eşekleşmiş" ler de var..
Selam ve saygı ile..

erolabi tarafından 5/24/2013 10:18:45 AM zamanında düzenlenmiştir.
(( Seçil Nimet ))
(( Seçil Nimet )), @--secilnimet--
24.5.2013 06:50:40
numarayi göndet caniiiim...
hallederizz... :)
sareyaprak
sareyaprak, @sareyaprak
24.5.2013 06:42:43
Bende kim olduğunu yani mahlasını yazsan daha da iyi olurdu diyorum.

Sevgimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL