Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Muharrem Nalçacı
Muharrem Nalçacı

Bazen

Yorum

Bazen

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

492

Okunma

Bazen

Ara sıra derin bir nefes almak lazım.
Ölürken insanlar nefes alır mı ?
Evet, son defa..
Yok yok hayır...Merak etmeyin ben ölmeyeceğim .Kimseninde ölmesini istemem.
Fakat yine de insan merak ediyor; ölüm nasıldır diye :)) Hiç rast geldiniz mi ?
Aman Allah korusun !

Ne diyecektim ? İnsan yaşamı sevmeli..Nadide bir yar gibi hem de..Ölümü özlemek işin kolay tarafı..Tık, bitti..
Ruhunla her şeyi sevebilmek ? Bir başkasını harcamadan, aldatmadan...olanca yüreğinle hem de...Onurla..İşte ben hiç kirlenmedim diyebilmek.
Her babayiğidin harcı değildir,
Sevgi insanı ayakta tutar. Gibisi ise bir yaprak gibi yollara dökülüp, savrulup gider.
Bazen düşünürüm, sevgiyi yüreğinde harman yapan insan kendini öldürebilir mi ?
Bence hayır. Sevginin idraki içinde olmayanlar bunu düşünür.

ve bile bile...göstere göstere kendini öldürür.

Saygımla

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bazen Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bazen yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bazen yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL