Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
esrag
esrag

Aşkımızı Kıskandıralım.'

Yorum

Aşkımızı Kıskandıralım.'

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1254

Okunma

Aşkımızı Kıskandıralım.'

Çok yoruldu bu kalbim, artık aldırış etmek istemiyor. Delice sevmemelerin bazen çok yoruyor. Yanıyor yüreğimin içi, ona bile üzülecek dermanım kalmamışken, nedir bu tek seferlik terkedip gidişin. Ya çılgınlar gibi sarılmalarım ? Aklına geldikçe hiç mi için acımıyor? Yada aklına mı gelmiyor ?
Hiç mi mutlu edemiyor sana aşık oluşlarım. Evet çok aşık oldum. Hatta her gün. Bana baktığın her dkika doğan güneşimin hayranıydım. En derinlerindeyim sevgimin. Tut elimden beraber inelim en derinlere. Geri çıkamayacağımızı bilerek!
Dünyamız olalım birbirimiz için, yokluğumuzu düşününce kalbimiz yorulsun. Bir defa sarılınca birbirimize tekrardan canlansın. Tek bir defa birbirimize bakalım. Sadece bir defa. Ve başka kimseyi görmesin gözümüz o saniyeden itibaren. Dünyamız olalım adeta.
Herkesin sevgilerine acıyalım. ’Aşkımızı kıskandıralım. ’

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Aşkımızı kıskandıralım.' Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkımızı kıskandıralım.' yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkımızı Kıskandıralım.' yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL