Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şair67
şair67

VEDA

Yorum

VEDA

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

724

Okunma

VEDA

VEDA

VEDA

SANIRIM UZUN BİR SÜRE SİZ CAN DOSTLARIMDAN VE ŞİİRLERİMDEN UZAK KALACAĞIM
YÜREĞİNİZLE ASALETİNİZ ÖZÜNÜZ LE HOŞÇA DUYGULAR PAYLAŞTIK ŞİİRLER YAZDIK YORUMLAR YAPTIK SÜRÇ-LİSAN ETTİYSEK AFFOLA HAKKINIZI HELAL EDİN
ALLAHA EMNET OLUN CAN DOSTLARIM
ENGİN ÖZLEM DOLU SEVGİ VE SAYGILARIMLA
_____ŞAİR67_______
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Veda Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Veda yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VEDA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
keziban buldu
keziban buldu, @kezibanbuldu
18.12.2012 09:03:50
Umarım dönmek üzere olan bir ayrılıştır.
Mehmet Turgut
Mehmet Turgut, @mehmetturgut
6.10.2012 11:48:19
Hasretle bekleyeceğiz.
Kısa zamanda birlikte olmak umuduyla
Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL