Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kemnur
Kemnur

....

Yorum

....

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1806

Okunma

....

....

...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
.... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz .... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
.... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
inci*
inci*, @inci-
23.8.2012 15:08:02
:((
Çok üzgünüm be Ustam. Şimdi bırakın, sağ,sol davasını Türküm demek suç oluverdi. Atatürkçüyüm demek ise iki kat suçlu olmaktır artık.
Selamlar size.
kukurikuu
kukurikuu, @kukurikuu
22.8.2012 17:15:15
Sayın Hocam,
Neler atlatmışsın,yaşamın acı cilveleri içinde. Atatürkçü olmak sağ 'dan ziyade sol'a yakın olmaktır gibi düşünürüm hep. Sahi ,hangi kata yatırdılar sizi?
Saygılarımla.
DİLEK YILDIZI
DİLEK YILDIZI, @dilekyildizi
22.8.2012 17:15:01
Mizahınla hem güldürdün mesajınla bayağı bir güzel düşündürdün yıl ikibin oniki kim neci sorularını kafama alıp çekildim....
Ellerine sağlık en derin saygılarımla....
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
22.8.2012 16:08:59
of dedim sağ cı solcu davası
şimdi yok sanırım sadece Atatürkçüleri hapis ediyorlar doğrumu bildim bilmem
çok güzel bir anıydı saygımlasınız herdaim
sami biberoğulları
sami biberoğulları, @samibiberogullari
22.8.2012 15:57:51
Kolay kolay gülen biri değilimdir ya baya güldüm..Özellikle de finaline bayıldım. Ama bu arada da merak ettim. O tavsiyeye uydun mu? Yani sağcıların arasında mı yattın?

Gelen sarı zarftaki ifadelere de koptum...Cart curt ve de haşırt ha?...Valla ömürsün. Bu arada mapushane hayatı olarak benden çok kıdemliymişsin. Eyvallah agam. Saygıda kusurumuz olduysa bağışla.


Selam ve sevgilerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL