ROMANIM KİTAP OLARAK BASILACAĞINDAN İÇERİĞİ BURADAN SİLİNMİŞTİR... KİTAP OLARAK ALIP, OKUMANIZ DİLEĞİMLE... SAYGILARIMLA
Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ümmühan, hiperaktif bir karakter. Henüz on sekiz yaşında ve çocukluğundan beri bir aşk duyduğu, abisinin kankardeşi ve aile dostları olan bitişik komşularının oğlu Halil Kaya'ya, bu şımarıklığı ile, zorla kabul ettirdi sevgisini (1.bölümde)... selamlar, saygılar
Öyle kaptırıyorum ki kendimi sizi okurken gözümün önünde oynuyorlar sanki kısa bir tiyatro ... "Bunlar çocukta olur mu " dediğinde Ümmühan ben de başımı uzatıp baktım. Oruçlu oruçlu..töbe töbe günaha sokuyosun bizi hocam. Ba ..ba biz girmiyoruz da sen bizi günaha sokuyosun. Tipik memleket havası bu işte. Suçu başkalarına atmak. "Şeytana uydum"...Lafa bak. Eee diyecen şeytan da senle beraber aynı b...ku yedi mi? "Yoooooo" Saygı ile.
Trafik kurallarına bir kural daha, şoförlerin araçta telefonla görüşmesi ve yanındaki kadınla cilveleşmesi ......tl ile cezalandırılacaktır. Bu şaka kısmı tabi ki.
Abim yine harika bir yazı okudum.Ama bu sefer öyle yerinde kesmişsin ki hadi sabret sabredebilirsen. Ümmühan'a hem baştan darbe aldı diye hem şu an kafası kanıyor bu endişeli bekleyişimin cevabını sanırım yarınki dizinin devamında okuyacağım.
Abim eline yüreğine sağlık harikaydı yine. En derin saygılarımla ...Esen kal......
cep tlf.ile konuşmaya ceza var sanırım, bizim roman 70 li yılların başında yaşandığı için cep tlf. yoktu tabi... Ümmühan'ın ölmeyeceği kesin, yoksa film biter...:) ilgine teşekkür ederim...selamlar
Eeee araba içinde aşna fişne yaparsan olacağı bu...
İnşallah önemli bir hasar yoktur.
Yav arkadaş sen yazmaya başlayınca ben de ister istemez dizi hastası umutsuz ev kadınlarına dönüşüveriyorum birden... O kadar tatlı anlatıyorsun ki olaya dalıp gidiyorum.
gençlik bambaşka bir şey be hocam, elleme yapsınlar haşlarılıklarını. Onlar yapmayacak da, biz mi yapacağız... romanı, günlük üç kitap sayfası şeklinde götürüyoruz bakalım kaç ayda, kaç senede biter böyle... birinci bölüm 135 kitap sayfasıydı... bu bölüm de o kadar olsa 45 mi eder; yani birbuçuk ay...yaz babam yaz... Allah sağlık versin de yazalım, aman... SELAMLAR, SAYGILAR
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.