Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kemnur
Kemnur

...

Yorum

...

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1460

Okunma

...

ROMANIM KİTAP OLARAK BASILACAĞINDAN İÇERİĞİ BURADAN SİLİNMİŞTİR... KİTAP OLARAK ALIP, OKUMANIZ DİLEĞİMLE... SAYGILARIMLA

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
glenay
glenay, @glenay
25.7.2012 19:51:56
8 puan verdi
Ümmühan'a kızdım şimdi, ve ne kadınlar varmış demekten de kendimi alamadım.
Bakalım ne olacak en mutlu günlerinde..

tebrikler, güzel bir bölündü,

selâm ve saygılar..
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
25.7.2012 09:20:34
eh oldumu şimdi inşallah ağır değildir yarası
neyse yarını bekleyeceğiz bakalım
harikasınız saygılarımla
erolabi
erolabi, @erolabi
25.7.2012 08:31:23
Öyle kaptırıyorum ki kendimi sizi okurken gözümün önünde oynuyorlar sanki kısa bir tiyatro ...
"Bunlar çocukta olur mu " dediğinde Ümmühan ben de başımı uzatıp baktım.
Oruçlu oruçlu..töbe töbe günaha sokuyosun bizi hocam.
Ba ..ba biz girmiyoruz da sen bizi günaha sokuyosun.
Tipik memleket havası bu işte.
Suçu başkalarına atmak.
"Şeytana uydum"...Lafa bak.
Eee diyecen şeytan da senle beraber aynı b...ku yedi mi?
"Yoooooo"
Saygı ile.
DİLEK YILDIZI
DİLEK YILDIZI, @dilekyildizi
25.7.2012 05:27:34
Trafik kurallarına bir kural daha, şoförlerin araçta telefonla görüşmesi ve yanındaki kadınla cilveleşmesi ......tl ile cezalandırılacaktır. Bu şaka kısmı tabi ki.

Abim yine harika bir yazı okudum.Ama bu sefer öyle yerinde kesmişsin ki hadi sabret sabredebilirsen. Ümmühan'a hem baştan darbe aldı diye hem şu an kafası kanıyor bu endişeli bekleyişimin cevabını sanırım yarınki dizinin devamında okuyacağım.

Abim eline yüreğine sağlık harikaydı yine.
En derin saygılarımla ...Esen kal......
sami biberoğulları
sami biberoğulları, @samibiberogullari
25.7.2012 01:33:05
Eeee araba içinde aşna fişne yaparsan olacağı bu...

İnşallah önemli bir hasar yoktur.

Yav arkadaş sen yazmaya başlayınca ben de ister istemez dizi hastası umutsuz ev kadınlarına dönüşüveriyorum birden... O kadar tatlı anlatıyorsun ki olaya dalıp gidiyorum.

Yine oldukça güzeldi..Ellerine sağlık.

Selam ve sevgilerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL