Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kemnur
Kemnur

...

Yorum

...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1437

Okunma

...

ROMANIM KİTAP OLARAK BASILACAĞINDAN İÇERİĞİ BURADAN SİLİNMİŞTİR... KİTAP OLARAK ALIP, OKUMANIZ DİLEĞİMLE... SAYGILARIMLA

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erolabi
erolabi, @erolabi
21.7.2012 18:58:33
Değerli Kemnur Hocam...
Sizin yazılarınızı okumak o kadar hızlı ve meşakkatsiz oluyor ki anlatamam.
Yalın ,berrak ve yaz sıcağında dondurma tadında..
Selam ve saygı ile.
sami biberoğulları
sami biberoğulları, @samibiberogullari
21.7.2012 13:54:05
Değerli Dost.

Bu günlerde bir toptancılık hastalığı başladı ki sorma...Son üç bölümü toptan okudum...6. Bölüm çok yabancı gelmedi zaten....Paşazadeden tanıdığım tipler yine iş başındaydılar....7. Bölüm de pek yabancı gelmedi. Halil Kaya'nın Bulanık Öğrenci Yurduna tayin olayını okumuştum...Son bölümde ise Ümmühan'Wı ziyadesiyle takdir ettim. Seven için uzaklık hiç bir zaman söz konusu olmamalı...Hem sevdiği yanında olunca insanın uzak diye bir şey mi var?
DİLEK YILDIZI
DİLEK YILDIZI, @dilekyildizi
21.7.2012 10:17:40
Abim okuduğum bu seri kesinlikle duygu yüklü bir bölümdü.Uzun bir aradan sonra öyküye konu olan Ümmihan'ı okumaya başlamak güzel oldu.Asıl bu bölümden sonrakileri iyice merak etmeye başladım.Bu konuda sabırla serinin devamını okumayı dört gözle bekliyoru.

Abim yüreğine ve ellerine sağlık her zaman ki gibi harikaydı.
En derin saygılarımla...esen kal....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL