Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Kemnur
Kemnur

...

Yorum

...

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1250

Okunma

...

...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
lacivertiğnedenlik
lacivertiğnedenlik, @lacivertignedenlik
5.7.2012 12:00:17
lüks bir ambulans ve acı çekmeden yolculuk..

güzeldi

.

saygımla
sami biberoğulları
sami biberoğulları, @samibiberogullari
4.7.2012 20:25:15
Doktorun, uyuşturduktan sonra, diz kapağının altından kaval kemiğine çaktığı bir çiviye ağırlık bağlamıştı. Bu ağırlığın, kırık yerleri birbirinden ayırmasıyla, sanırım ıstırap veren sinirlerin rahatlamış, yapılan uyuşturucu iğnelerin de katkısıyla, sen bağırmaktan kurtulmuştun.

6 Aralık 2009...Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi...Aynı sahne..Noktasına virgülüne kadar...Sadece yatan kişinin adı farklı...Sami Biberoğulları.

Ah be dost...O günlere geri döndürdün beni...Platinini h^la taşıyorum içimde.


Selam ve sevgilerimle...Haa bu arada söyle yengeye öyle olur olmaz beddua etmesin maazallah tutuyor.


Son Olarak: Her ikinizin de kandilini kutluyorum...Daha ni,ce kandillere, bayramlara sağlık ve huzur içinde inşallah.

Selam ve sevgilerimle.
sareyaprak
sareyaprak, @sareyaprak
4.7.2012 18:48:15
10 puan verdi
Yuh artık yuh "At şerefsizleri" berbat bir durum...Selamlar saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL