Bir kalbin içinde iki can vardır biri kendi canı diğeri sevdiğinin canıdır... Hasan Öztürk [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi

Ekonomi

Ekonomi isimli konu başlığında toplam 1419 kitap bulunuyor.
  Ekonomi kategorisindeki kitaplar

Ekonomi kategorisine ait alt kategoriler

Dilek Aksakaloğlu

Ekin Kitabevi Yayınları

ETAV8SQL MUHASEBE PROGRAMI Sistem Yönetimi Menüsü ETA SQL Stok Cari Kasa Banka Çek/Senet Fatura Muhasebe»»
Dilek Aksakaloğlu

Ekin Kitabevi Yayınları

ZİRVE MUHASEBE PROGRAMI ZİRVE MUHASEBE PROGRAMINA GİRİŞ ŞİRKET AÇMA İŞLETME DEFTERİ STOK CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET FATURA SİPARİŞ MUHASEBE»»
Abdurrahman Tansu Say

Beta Basım Yayın

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir... Türk milletinin yürümekte olduğu ilerleme ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale müspet ilimdir. Mustafa Kemal Atatürk Bilim ve Pazarlama isim bu kitap akademik çalışma yapan ve yapmayı düşünenler yanında, kısıtlı kaynakların kullanımıyla verilerden en yüksek faydayı sağlama amacında olan pazarlama sanatının uygulayıcılarına da yöneliktir. Ba..»»
Nevin Uzgören

Ekin Kitabevi Yayınları

- Bilim, Bilimsel Araştırma Süreci ve İstatistiğin Bilimsel Araştırmalardaki Önemi - Bilimsel Araştırmalarda Kullanılan Temel İstatistiksel Kavramlar - SPSS 'de Veri Girişi, Verilerin Düzenlenmesi ve Tanımlayıcı İstatistikler - Örnekleme Teorisi - Örnekleme Dağılımları - İstatistiksel Çıkarsama, Tahmin - İstatistiksel Çıkarsama, Hipotez Testleri - Varyans Analizi - Ki-Kare Analizi - Karelasyon ..»»
Selahattin Güriş

Der Yayınları

İstatistik bilimsel araştırmaların, bilgisayarlar ve paket programlar ise günümüzde istatistiğin ayrılmaz bir parçasıdır. SPSS paket programı iktisadi ve idari bilimler, sağlık bilimleri, eğitim bilimleri gibi farklı alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu kitabın yazılmasında ilk amaç, SPSS paket programını tanıtmak, anlatmak, açıklamalar ve örneklerle öğrencilere ve araştırmacılara yol g..»»
Ramazan Şengül

Nobel Kitabevi

Devlet/yönetim faaliyetleri kamu gücü icra edilerek toplum adına yerine getirildiğinden vatandaşların ilgi alanındadır. Yönetsel faaliyetler içinde bulunulan dönemin hakim felsefesinin etkisi altında yürütülürler. Demokrasinin gelişimine paralel olarak günümüz bilgi iletişim çağında geleneksel yönetimin gizlilik anlayışı güçlü şekilde eleştirilmektedir. Bu süreçte kamu yönetimlerinin şeffaflaşması..»»
Ali Şükrü Çoruk

Nobel Kitabevi

Turizm, yerel, bölgesel ve ulusal kalkınma açısından önemli bir kaldıraç sektör konumundadır. Ulusal sosyoekonomik kalkınma ve uluslar arası informel diplomasi açısından nedenli önemli olduğu konusunda kuşku bulunmayan turizm işletmelerinde klasik yönetim tarzı ve hiyerarşik örgüt yapıları, yöneticiler, çalışanlar ve müşteriler açısından karmaşık bir sorunsal oluşturmaktadır. bu bağlamda, girişim..»»
Ali Kaya

Eğitim Yayınevi

Bu günlerde yuvarlak mavi küremiz yeni bir devrime tanıklık etmektedir. Bu devrimin adı bilişim ve iletişim devrimidir. Bu devrimle birlikte ne zaman kavramının ne mekan kavramının önemi kalmamıştır. İki şey önemli hale gelmiştir. Biri bilgi diğeri insandır. Bu devrim küreselleşme olgusunu da beraberinde getirmiştir. Küreselleşmeyle birlikte küresel bir köy haline gelen dünyamızda yoğun bir bilg..»»
Nicolas Pons Vignon

Efil Yayınevi

Anaakım Dışında Ekonomi Politikaları ve Çalışma Stratejileri Küresel ekonomik krizin başlangıcından beri iktisatçılar ve sendikacılar, adil ve sürdürülebilir bir iyileşme getirecek dengeli politikaların oluşturulmasını sağlama umuduyla hükümet ve iş dünyası ile diyalog kurmanın yollarını aramıştır. Ancak birkaç yıl sonra ülkeler, krize neden olan ekonomi rejimi ile bağlarını koparmayı başaramadı..»»
Levent Ünsaldı

Özgür Üniversite Kitaplığı

Kalkınmaya inanmak, önemli ölçüde nicel olana, rakama, ölçülebilene, rakamın yarattığı tartışılması bile “abest” gerçekliğe ve bu gerçekliği ölçen-biçen “yüce” iktisat bilimine inançtır. Zira kalkınmanın, en son tahlilde, sonsuz, sınırsız, nicel bir yayılma, artma halini işaret ettiği pek&ac..»»
Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız