ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Van fuarında Batman tanıtım standı açıldı

Van'ın Tuşba ilçesinde, Fuar ve Kongre Merkezinde Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından tanıtım standı açıldı.

14.9.2015

Van fuarında Batman tanıtım standı açıldı

Batman Valiliği ile Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından Van’ın Tuşba ilçesinde, Fuar ve Kongre Merkezinde açılan tanıtım standı dikkat çekti.

Tuşba Fuar ve Kongre Merkezinin ev sahipliği yaptığı fuarda Batman ekibi de dün açılış gününde hazır bulundu. 10-15 Eylül tarihleri arasında Van Tuşba Fuar ve Kongre Merkezinde kurulacak fuara yurt içinden ve dışından firmalar yer alacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yerel ve ulusal kuruluşlar işbirliğiyle gerçekleştirilen fuarda, Türkiye genelinde ve uluslararası çalışmalar yürüten birçok turizm ve seyahat sektörlerindeki ziyaretçiler bir araya getirilecek.

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve ekibinin, fuarda Batman’ın tanıtımına ilişkin ciddi bir çalışma gerçekleştirdiği görüldü. Batman ve ilçelerinde yetişen çilek, kavun, pekmez ve cevizin yanı sıra otel ve hastanelerin tanıtım broşürleri de stantta yer aldı. (İLKHA)

Yorumlar
"Van fuarında Batman tanıtım standı açıldı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Van fuarında Batman tanıtım standı açıldı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.