ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Orhan Kural 'AKLA ZİYAN İŞLER' komedisiyle ilk kez tiyatro sahnesinde!

Dünyanın en çok konferans veren isimlerinden biri olan Prof. Dr.Orhan Kural, bu kez de tiyatro sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

25.11.2014

Orhan Kural 'AKLA ZİYAN İŞLER' komedisiyle ilk kez tiyatro sahnesinde!

Mesleğinde ki başarılarının yanısıra, günümüzün en önemli sorunlarından biri olan çevre sorunları konusunda ki duyarlılığı, toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak için sıradışı haklı çıkışları ve çabalarıyla da gündemden düşmeyen Orhan Kural, bu kez yine sosyal yaralara parmak basan bir komediyle ilk kez tiyatro sahnesinde sevenleriyle buluşuyor.

Tüketim çılgınlığı, sigara bağımlılığı, futbola harcanan zaman ve para, kadınların sosyal hayatta hak ettikleri yerlerde olamamaları, televizyon dünyasındaki seviyesizlikler gibi konuların mizahi bir dil ile sahneye taşındığı interaktif güldürü tarzında ki oyun, sosyal konulara dair tuhaflıkları gülerek ve güldürerek anlatıyor.

Dünyanın en çok konferans veren isimlerinden olan Orhan Kural, mizahi üslubu ile sosyal konulara dair tuhaflıkları usta tiyatrocular tarafından skeçler ile sahneleniyor.

Mizah damarları güçlü olan ülkemizde yaşanan konulara değinen, iyiye ve doğruya yöneltmeye çalışan, tiyatronun da gücünü kullanarak iyileştirici bir etki bırakmayı amaçlayan oyun, bilginin ışığında eğlenmenin mümkünlüğünü sunuyor.


Kaynak:
http://www.magazinkolik.com/Haber/39716/Orhan-Kural-AKLA-ZIYAN-ISLER


Yorumlar
"Orhan Kural 'AKLA ZİYAN İŞLER' komedisiyle ilk kez tiyatro sahnesinde!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Orhan Kural 'AKLA ZİYAN İŞLER' komedisiyle ilk kez tiyatro sahnesinde! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.