ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'İbişin Şakası' Adlı Tiyatro Oyunu Yardım Alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, 2014 özel tiyatrolara yardım kapsamında Malatya'da sahnelenecek olan 'İbişin Şakası' adlı tiyatro oyunu yardımda bulundu.

15.12.2014

'İbişin Şakası' Adlı Tiyatro Oyunu Yardım Alacak

Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından, 2014 özel tiyatrolara yardım kapsamında Malatya’da sahnelenecek olan ’İbişin Şakası’ adlı tiyatro oyununa yardımda bulunacağı bildirildi.

Malatyalı oyuncu Mehmet Ali Karataş’ın yazıp, yönettiği ’İbişin Şakası’ adli tiyatro oyunu şuana kadar okullarda sahnelendi. İlerleyen günlerde Kongre ve Kültür Merkezi’nde vatandaşların önüne çıkacak olan oyun, Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenecek.

’İbişin Şakası’ adlı tiyatronun yazar ve yönetmeni Mehmet Ali Karataş, "Bakanlığımızca özel tiyatroların projelerine yapılan yardımlardan yararlanmak üzere, 118 profesyonel, 41 çocuk oyunu, 142 amatör ve 68 geleneksel kategoride olmak üzere toplam 369 özel tiyatro başvuru yapmıştır. Bizim tiyatro oyunumuzda desteklenecek oyunlar arasında yer almıştır" dedi.


Kaynak:
http://www.haberler.com/ibisin-sakasi-adli-tiyatro-oyunu-yardim-alacak-6775654-haberi/


Yorumlar
"'İbişin Şakası' Adlı Tiyatro Oyunu Yardım Alacak" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

'İbişin Şakası' Adlı Tiyatro Oyunu Yardım Alacak ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.