ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

DSİSPOR futbolcularına seminer verdi.

Son yıllarda Güneydoğuda Alt yapı ve tesisleşmeye verdiği önemle...

25.11.2014

DSİSPOR futbolcularına seminer verdi.

Son yıllarda Güneydoğuda Alt yapı ve tesisleşmeye verdiği önemle bölgede örnek kulüp gösterilen Diyarbakır DSİ Spor, futbolcularına pratik bilgiler dışında teorik bilgiler aktarmak için bir seminer düzenledi.

DSİ Eğitim ve Sosyal Tesislerinde gerçekleşen seminere Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, Diyarbakır Fevzi Çakmak Ortaokulu öğretmenlerinden Spor Psikoloğu Songül Demir eğitimci olarak katıldı.
Futbolda Oyun Kuralları, İletişim, Centilmenlik, Saygı ve Sporcu Psikolojisi başlıkları adı altında futbolculara bilgiler aktarıldı.
DSİ Spor Teknik sorumlusu Ahmet Tanış’ında hazır bulunduğu seminerde ayrıca dünya futbolu ve futbolcularından örnekler sunularak, futbolcuların bilmesi gereken kurallar anlatıldı.
BAŞKAN KILIÇ; BU TÜR SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR
DSİ Spor Kulüp Başkanı Hasan Kılıç;” İlkokul ve Ortaokul çağında çocuk ve gençlerin iyi insan, iyi vatandaş, iyi sporcu, sağlıklı ve eğitimli bireyler olarak yetişmesi sürecinde sportif anlamda sporcularımızın eğitimlerini spor kulübü olarak önemsiyoruz. Bu tür seminerlerle sağlıklı ve eğitimli bireyler yetiştirmek futbolun evrensel değerleri olan "Centilmenlik" ve "Saygı" kavramlarının küçük yaşlardan başlayarak eğitimle edindirilmesinin büyük kazanç olacağını düşünüyoruz. Kulüp bünyemizde gerçekleşen bu tür seminerlerimizi sadece futbolla sınırlı tutmayacağız. Kulüp bünyemizde bulunan diğer branşlarda da bu tür seminerlerimiz devam edecektir." dedi.


Kaynak:
http://www.diyarbakirsoz.com/haber-112822-DSISPOR-futbolcularina-seminer-verdi.html


Yorumlar
"DSİSPOR futbolcularına seminer verdi." haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

DSİSPOR futbolcularına seminer verdi. ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.