ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Bü'nün Edebiyat Sempozyumuna önemli isimler katılacak

Bartın Üniversitesi (BÜ) Edebiyat Fakültesi ile Atatürk Merkezi Başkanlığı tarafından Uluslararası Edebiyat ve Toplum Sempozyumu düzenlenecek.

19.4.2016

Bü'nün Edebiyat Sempozyumuna önemli isimler katılacak

Bartın Üniversitesi (BÜ) Edebiyat Fakültesi ile Atatürk Merkezi Başkanlığı tarafından Uluslararası Edebiyat ve Toplum Sempozyumu düzenlenecek.
Hürriyet Gazetesi Yazarı ve Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, felsefeci, akademisyen Prof. Dr. Ahmet İnam, Yazar Akademisyen Prof. Dr. Turan Koç gibi isimlerin konuşmacı olarak katıldığı sempozyum 28-30 Nisan tarihlerinde Bartın Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilecek. Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Atatürk Kültür Merkezi Başkanı Prof. Dr. Turan Karataş ve BÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. İbrahim Delice’nin açılış konuşmalarını yapacağı sempozyumda edebiyat ve edebiyatla disiplinlerarası ilişki kurulabilecek sosyoloji, güzel sanatlar, psikoloji, felsefe, iletişim bilimi, sinema vb. alanlarda sunumlar gerçekleştirilecek.
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, “Hayal gücünün imkân ve sınırlarını zorlayan edebiyatın toplumla ilişkisinin bütün yönleriyle ve disiplinler arası metotlarla ele alınacağı bu sempozyuma katkıda bulunabilecek bilim insanlarımızı üniversitemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz.” dedi.
Sempozyumun açılış töreni 28 Nisan saat 09:30’da Bartın Üniversitesi konferans salonunda yapılacak.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/bu-nun-edebiyat-sempozyumuna-onemli-bartin-yerelhaber-1325632/


Yorumlar
"Bü'nün Edebiyat Sempozyumuna önemli isimler katılacak" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Bü'nün Edebiyat Sempozyumuna önemli isimler katılacak ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.