ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Müjgan Akyüz Şiir Sergisi

31.3.2011

Müjgan Akyüz Şiir Sergisi



30 Nisan Cumartesi günü saat 18.00 ile 24.00 arası
konuşmacılar
şiir yorumları
hece ve aşkkör kitaplarının imzalanması
bestelerin dinlenmesi
kokteyl
sohbet

Yorumlar
Mesaj Yaz 8.5.2011 10:31:43

Canım başarılarının devamını diliyorum.Darısı tüm şair dostlarımın ve benim başıma diyorum.Tebrikler.Sevgidesin...


Mesaj Yaz 22.4.2011 00:33:24
Sonsuz teşekkürler Esma hanım,sevgilerle

Mesaj Yaz 18.4.2011 21:12:55
Hayırlı uğurlu olması dileklerimle,can'ı gönülden kutlar,başarılarınızın devamını dilerim,sevgilerimle...

Mesaj Yaz 8.4.2011 18:36:21
Kutluyorum arkadaşımı ,başarılarınız daim olsun.
Davetiniz için teşekkürler.Selam sevgiler.


Mesaj Yaz 3.4.2011 22:14:37
canım hayırlısı olsun
başarılar diliyorum
yanında olmayı çok isterdim
yinede yanında bil beni
sevgi saygılarımla her daim


Mesaj Yaz 3.4.2011 13:02:25
Kutluyorum Müjgan hanım.Başarılarınızın devamını diliyorum.
Selam ve saygı ile.


Mesaj Yaz 3.4.2011 02:57:37
Tekrar teşekkürler Hayrettin bey, dediğiniz gibi nasip her şey
selamlarla


Mesaj Yaz 3.4.2011 02:11:39
Hayırlı olsun...Aslında çok merak ediyorum...Kim bile ?

Başarı,selam,saygı...


Mesaj Yaz 2.4.2011 23:35:56
Teşekkür ediyorum Gülşen hanım, iyi dilekleriniz manevi olarak ulaşacak bana eminim, sevgilerle

Mesaj Yaz 2.4.2011 17:27:22
Allah yolunuzu açık etsin ve şiir serginiz hayırlı olsun Müjgan hanım, her ne kadar aranızda olamasamda yüreğim sizlerle sevgi ve saygılar...

Mesaj Yaz 2.4.2011 16:46:03
Güldeste, Kadir bey, mahsun prenses çok çok teşekkürler ilginize.

Değerli Mürsel kardeşim, tüm dostlara dediğim gibi gelme imkanınız varsa sevinirim öncelikle bunu söyleyeyim.
Diğer yazdıklarına gelince, ben kendimi az çok tartabiliyorum ve ben öğrenme sürecindeyim sürekli, ama öğrenme hep beraber devam eden bir süreç zaten. Aslında hepimiz birbirimizden öğreniyoruz diyorum ben. Herkesin artı ve eksi olan tarafları var, bunları birbirimizde keşfediyoruz.
Çok başarılı bir şair olarak yer alamasam da şunun sevinciyle gideceğim en azından bu dünyadan.
Çok kişiye hece şiiri sevdası düşürdüm, bunu bizzat söyleyenler oldu. Bu sevdayı ve hevesi aldılarsa varsın onlar başarılı olsun, yeterki bu sanatımız yaşasın ve ilerlesin.
Ama ustaların sözünden kimse de çıkmasın, ben kendim tür yaratıyorum, kafiyesizde olur, şöyle de olur böylede olur diye uyduruk şeyler üretmesin kimse. Aslını esasını bozmasın, ustaların sözü dinlensin. Bu arada herkes kendine usta vasfı da yakıştırmasın. Bana da böyle bir vasıf yüklenmesin.
Kimin hakikatte usta olduğu ve ilmin detaylarına vakıf olduğu seziliyor zaten.

Usta gördüğümüz kişiler de yeni söylemlere biraz açık olsunlar, kalıp ve kurallar bozulmadığı takdirde bir şairin kendine özgü bir tarz oluşturabileceğini düşünsünler. Kendi yazdıkları gibi beklemesinler hep karşıdan. Geniş açıdan bakabilsinler dilerim.
Bu yapacağım toplantıda inşallah kitaplarımı tanıtacağım ama şu anki imkanım bütün çalışmaları kitaba sığdırmadı, ömrümüz ve nasibimiz varsa devam ederim inşallah. Çalışmaya devam yani.
Dua ve iyi dilekler için sonsuz teşekkürler, Allah razı olsun, sevgilerle


Mesaj Yaz 2.4.2011 00:20:29
Kıymetli ablacığım ; Şiirlerinizi beğenerek okumamın dışında,şiirlerinize sinen ruh güzelliğinizi de her şiirinizde derinden hissetmek benim için bu sitede edindiğim büyük kazançlardandır.Tarih süzgecinde, adı yaldızlı süslemelerle yazılmış nice şairler vardır ki bugün yaşıyor olsalardı adlarını bile duyurma imkanını belki de bulamazlardı.Günümüzde de öyle şairler var ki -siz ve değerli Oflu ağabeyim gibi- yeterince tanınma ve okunma şansına sahip değiller.Tabi ki her şey kısmet meselesi..tanınmanın kemmiyeti keyfiyeti azaltmaz asla..Bizler sizleri tanıdık.Hakikaten zirve şiirlere imza attığınızı gıptayla takip ettik,gönüllerde makes bulan mısralarınızı heyecanla okuduk.Bunu kendi adıma bahtiyarlık kabul ediyorum.Her şiir yazanın,özellikle hece yazanların,sizden öğrenecekleri o kadar şey var ki..hele kadın şairlerimizin adının pek duyulmadığı şiir dünyamızda umarım hakettiğiniz yeri fazlasıyla alırsınız..siz kadın şairlerin hakikaten ender güzellikte şiir yazabileceğini gösteren nadir örneklerdensiniz..sizi tanımak ve şiirlerinizde soluklanmak ne güzel...

Kıymetli ablacığım,heralde bir hece ve bir de serbest şiirlerinizin olduğu iki şiir kitabı yayınladınız ya da yayınlayacaksınız..çünkü böyle bir çalışma içinde olacağınızdan bahsetmiştiniz yazılarınızda..sizin ve şiiriimiz adına o kadar sevindim ki..umarım Rabbim her şeyi gönlünüze göre güzel kılar..semereleri hayırlı olur...

Oralara gelebilmeyi,sizinle şahsen tanışmayı çok isterdim,ama bu mümkün olamayacak.ancak kalben ve dualarımla orada olacağımı söyleyebilirim...

Rabbim; ömrünüz boyunca sizi hakikatin delllalı,yılmaz bir savunucusu kılsın..her meşgalenizde hayırlı başarılar diliyorum..Rabbim ebediyyen yar ve yardımcınız olsun...


Mesaj Yaz 2.4.2011 00:08:32
Yolunuz açık olsun sevgili dostum yanınızda olmayı çok isterim umarım bir mani çıkmaz.

Mesaj Yaz 1.4.2011 23:06:46
kutlarım yürekten
her şeyin şiir tadında olması duasıyla


Mesaj Yaz 1.4.2011 21:04:03
canımsın gelmeye çalışacağım genede nasip diyorum.Bu güzel çalışmalrını görmek seni tebrik etmeği çok istiyorum. sevgimlesin meleğim

Mesaj Yaz 1.4.2011 20:28:24
Sayın Çetin Kabak, Şükran Ay hanım, Hayrettin bey, Salih bey, cânâ hanım ve değerli hocam Oflu Mehmet bey, başarı ve iyi dilekleriniz, ilginiz için çok teşekkürler.
Gönlüm elbette dostları görmeyi arzuluyor, telefonla katılacağını bildiren dostlar oldukça seviniyorum. Oflu hocam, maili olan arkadaşlara ayrıca mesaj atacağım inşallah. İçki alışkanlığı olan arkadaşlar için bir şey diyemeyeceğim, istedikleri her ortamda içerler elbette ama bizim kokteylimizde içki yok, kola da yok. Meyve suyu, gazoz, çay, evde yapılmış kurabiyeler ve kanepeler olacak inşallah.
İl dışı gelenlerle bir de yemeğe gideriz elbette.
Bağlamaya, kemençeye hazırlıklı olun:))
Görüşmek dileklerimle, ilginize tekrar teşekkürler, selam ve sevgiler


Mesaj Yaz 1.4.2011 11:46:03
" Allah insana taşımayacağı yük yüklemez " prensibi bütün hayatımızı şekillendirecek olan önemli bir husutur. Bu prensip gücümüzü aşan, gücümüzün, aklımızın ve irademizin yetmediği yerlerde mes'ul olmayacağımız anlamına gelir.

Edebiyat ve şiir, özellikle bizim gibi büyük bir mirasa sâhip olan bir nesil için gelecek kuşaklara da devredeceğimiz çok değerli bir hazinedir ve tek başımıza bü ağırluğı taşımamız mümkün değildir. Hepimiz, gücümüz nisbetinde bir ucundan tutarak yapabileceklerimizin en iyisini ve vicdanımızı " sen vazifeni yaptın " diyebileceğini yapmakla mükellefiz. Bu bağlamda samimi olarak yapılan her çalışma, her aktivite, her dâvet çok önemlidir.

Samsun'da tanımak ve buluşmak istediğim çok arkadaş var. Her ne kadar " Kokteyl'in" açılımını tam olarak anlayamasam ve o kelimeye çok yabancı olsam da (Alkolsüz olmasını diliyerek ve düşünerek ) diliyorum böyle bir aktivite vesile olur. Henüz kesin bir karar olmamakla birlikte böyle bir zamanda yanınızda olmayı arzu ederim Müjgan hanım.

Eğer olamazsam da tebrik etmek ve başarı dilemek isterim.

Hayırlı olsun...


Mesaj Yaz 1.4.2011 09:41:54
Müjgan Hanım;

Çalışmalarınızın semeresi şiir serginiz hayırlı olsun. Selamlar.


Mesaj Yaz 1.4.2011 08:40:55
Hayırlı olsun Müjgan Hanım. Samsuna gelmem bir mecburiyet ama, birtürlü başaramadım. ..Uğurlar getirsin..Selam,saygı...

Mesaj Yaz 1.4.2011 07:50:47


Hayırlı olsun Müjgan Hanım.Katılabilmeyi çok isterdim ama mesafeler ah mesafeler...

Yüreğim sizinle bilin lütfen.

Başarılarınız daim olsun inşallah.Selam ve sevgiyle.






Mesaj Yaz 1.4.2011 00:54:30
Güzel şiirlerle dolu her iki kitabını da merakla bekliyorum şimdiden başarılarının devamını dilerim her şey şiirtadında olması dileklerimle

Mesaj Yaz 1.4.2011 00:50:04
Etkinlik resmi yollarken bir hata oldu sanırım, adres ve telefon numaraları için resmin adresini ekleyeyim, duyuru için yönetime de çok teşekkürler. Sevgilerle

http://img651.imageshack.us/f/afiyatay.jpg/



Yorum Yapın

Müjgan Akyüz Şiir Sergisi ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.