Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld

Web Zaman Damgası



"Kurban olduğum" isimli şiir 20.7.2017 21:08:13 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Kurban olduğum
20.7.2017 21:08:13
Müslümana yakışır mı hasetlik
Gönül kapısını aşkla çaldığım
Hadi çık gel de de bitsin hasretlik
Öpüp sevip sinene sar öldüğüm

Hangi bağda hangi dalda gizlendin
Çok arandın çok beklendin özlendin
Belki bana hazan vakti sözlendin
Elli yıl arayıp bu yıl bulduğum

Seni öz nurundan yaratmış allah
Kaşların bismillah yüzün beytullah
Gözlerin mihraptır döşün secde gah
Sinesi üstünde secde kıldığım

Zannetme hazani senden vaz geçer
Gecerse yürekten ataş köz geçer
Kırılırım ama o da tez geçer
Sana küsermiyim kurban oldugum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL