Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld

Web Zaman Damgası



"DUA" isimli şiir 3.4.2017 20:20:46 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

DUA
3.4.2017 20:20:46
EYYYY,, YÜCE RABBİMMM ,,

___ SENEMM_ e

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM SENDEN,,

SEN HER DERDE DERMAN VERESİNNN

SANA EL AÇTIMMMM KAPINA GELDİM

GÜZEL 'ALLAHIMMM __ SEN BENİM KALBİMİ KALBİMDEKİNİ BİLİYORSUNN

ELLERİMİ NOLURRR BOŞ ÇEVİRMEEEEE


__________ AMİNNNNNNNNNN____________

___ GÖZDEN ÇIKARILAN,, ÇAPAK...
______BAŞTAN ATILACAK,, PAPAK... DEĞİLSİNNNNN ASLAAAAAAAAAAAAAA

___________________________________________
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL