Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"** HEP ADINI OKUDUM .." isimli şiir 29.7.2025 16:39:06 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

** HEP ADINI OKUDUM ..
28.10.2024 13:20:32
HEP ADINI OKUDUM

Sıcaktın şiirlerimin dizelerinde
Özlemlerle ısınmış ellerin vardı
Hep adını okudum kale duvarlarında
Bahçemde uçan sen, beyaz kelebeğim
Dudakların Boğaz kokusu, bakışların Kız Kulesi
Belki Bodrum'da gemiye biniyorsun
Saçların rüzgârın hınzır uğultusu
Sen bende gittikçe, bulmadığın bir özlemi öpüyorsun.

Duy beni sarhoşum, bakışlarında kısılmış gözlerim
İçimde düğüm düğüm bir Zeki Müren şarkısı
Hadi gel, Emirgan'da çay içiyorum
Sanki senden kalan bir filmin yadigârı yüzün
Düşündükçe dağılıp gittim
İçimi sızlatan o eski günlere.

Nuri Dağdelen
29.1.2020
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL