Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"AŞK'A HÜRMETEN" isimli şiir 22.4.2019 10:10:54 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

AŞK'A HÜRMETEN
22.4.2019 10:10:54


Kaç kez sabahladın közlü yüreğimde
Aşka hürmeten çektim acıyı aşk niyetine
Telafisi olmayan ne varsa
Geçtim ve sustum

Zemheride bekleyen kaç umut varsa sana dair
Hepsi çatladı
Elde tutulur sadece bir sözün kaldı
Kan çiçekleri damlıyorken alnıma
Kaç kere ihtilal marşları çaldı yüreğimde
Hep karanlık mesailer yazılmışken bana
Kaç kere tökezledi yüreğim karanlıklarda

Bilmezler mi dumanı tüten bir ateşsin gizlide olsa
İçimden her geçişin bir mezar kazardı
Severdi yüreğim seni ne kadar acı çekse de
Suretsiz sesler yankılanır
Gecenin mateminde

Kimsin diye sorsa bir yanım
Susturur diğer yanım
Ben bir beden
Bir kalp
Ve nihayetinde bir insanım
Nede olsa

HÜLYA ÇELİK
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL