Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"Kim Çizdi Kaderimi....." isimli şiir 4.5.2017 16:32:41 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Kim Çizdi Kaderimi.....
4.5.2017 16:32:15







Herşey sende can buldu, tatlı güzel sözünde,
Gözlerim tuna gibi, taştı hasret selinde,
Parça parça bu gönül, kaldı gurbet elinde,
Nefesin nefesimde, esen seher yelinde,
Sevdan yağdı gözümde,düştü sağnak halinde..






Yara açtı gönlümde, sevdiğim menekşeler,
Seven kanat çırpmazdı, firarda kelebekler,
Feryadım şimşek şimşek,yağmurdan önce düşer,
Adını andım desem, güneş bahtıma küser,
Kar boran ömrüm hey yar, gel ısıt yüreğimi,
Titreyen kalbim benim, kim çizdi kaderimi..




Şiir_Yaralı_34/Avusturya [ italik ][ /italik ]
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL