İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed

Web Zaman Damgası



"SarıkamıSarıkamış'a gidenler Ya amcandır ya Deden'ler Soğukta dondu bedenler Düşmandan kurşun yemeden İçlerinde benim Dedem Yirmisinde dul bir Ninem Bu duruma ben ne diyem Dondular kurşun yemeden Çok bilgisiz baş kumandan Askerler dondu durmadan Düşmanı" isimli şiir 9.1.2017 08:54:49 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

TARİH SEÇİN

SarıkamıSarıkamış'a gidenler Ya amcandır ya Deden'ler Soğukta dondu bedenler Düşmandan kurşun yemeden İçlerinde benim Dedem Yirmisinde dul bir Ninem Bu duruma ben ne diyem Dondular kurşun yemeden Çok bilgisiz baş kumandan Askerler dondu durmadan Düşmanı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL