Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"GİBİDİR" isimli şiir 21.6.2017 16:54:54 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

GİBİDİR
21.6.2017 16:54:54
Nefsine kulların,kibirdir işi,
İnsanlık özünde ölmüş gibidir...
İçi şeytanların melektir dışı,
Kişilik gözünde bitmiş gibidir...

Ben bilirim diye atıp tutarlar,
Riya demeden el etek öperler,
Çoban olur kendi kendin güderler,
Mezarlık içinde yatmış gibidir...

Beyhude yaşar nerede dolaşır,
Yüklemiş bedeni serinde taşır,
Desemki dergahda ruhunu pişir,
Mürşitlik dilinde yokmuş gibidir...

Kör etmiş ihanet gören gözünü,
Kendide anlamaz kendi sözünü,
Desemki gel turap eyle özünü,
Adamlık sözünde kalmış gibidir...

Ekrem ÇETİNKAYA
VaTaN25 21.06.2016
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL