Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"Elif im" isimli şiir 10.11.2017 17:06:45 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Elif im
10.7.2017 10:44:43
Uçurumlar kadar derin,
bahar rüzgarı gibi serin
ve seher yıldızı gibi narin
sana yürek sıcaklığında
özlemlerim..
*****
yıkımların;
kanlı tel örgülerin
kara geceleri kızıllaştıran
gün doğumlarının acısıydı

*****
kiminde dinlerim
yaylalardan rüzgarla geleni,
soğuğu ,fırtınayı
soğukta titreyen elleri
Sakın ha bana ağıdı sorma
sevmelerin en sancılı saniyelerinde
Bana sabah güneşinin
soğuk rüzgarını sor
*****
Sevda kokan zel in güneş yanığı teninde
veda ettin dönmemek üzere
mayıs ayının Akşam kırılganlıkları ağladı
****
Seni özlemek
yürekte örülen,
Dile dökülen bir türkü gibidir.
Seni hissetmek
ölüp Destana dönüşmektir
Seni hissetmek bir çocuğun gülüşü
Sevmek kadar sade ve temiz olmaktır Elif im....






Ali ALKIS
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL