Deha, gerçekte alışılmamış şekilde görmekten başka bir şey değildir. william james

Uyku Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Uyku" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Uyku ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Uyku" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Uyku ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Fabrikam, mühendisin kaçtı, ya dur, ya patla!


...
Devamını oku »
Dudakların şişsin çikolata,
Kaç vardiyadır sevda bilmem ama
Grevindeyim sensizliğin.

"Erkan İsa Şen"

...
Devamını oku »
Oyun bitti güzelim
Artık gidebilirsin
Benden sana fayda yok
Yine de sen bilirsin.


...
Devamını oku »
Nefsimiz bizi ele geçirmiş,
Bataklıklarda süründürüyor,
Ses çıkaramaz olduk,
dünyalığa daldık,

...
Devamını oku »
yağmurlar sen gideli yağıyor
dilimde sakladığım adın nerde
sözlerim yalnızlıklara doğuyor



...
Devamını oku »
Hatırlarsam , depreşirse acılarım
Sana geri dönemem ki...

Sol yanımın sızısı kronik
Aklımın ucundan düşen bir yığın hissizlik...

...
Devamını oku »
Kendim nasıl isem , senide öyle bildim
Kendimden önce hep , hep seni sevdim
Başım yastıkta amma , hayalde sana geldim
Gece gece bozdum mu tatlı uykularını

...
Devamını oku »
İntizarım ela gözlü yar deyu
Gündüz hayalimde gece düşümde
Selamı çok bir efendim var deyu

Ben bilirim yar sevgisi candandır

...
Devamını oku »

İlk 138 139 140 141 142
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL