Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
suslu1960

suslu1960

@suslu1960 Üye
Şair
  • 28 Mart 2011'den beri üye

Şiir Yorumları

suslu1960
@suslu1960
27 Nisan 2011 Çarşamba 18:38:58
Begeni ile okudum akıcı bir şiir eee hece olunca tadına varılmıyor buda benden olsun saygılar efendim

Ruh çıkar bedenden uçarda gider
Ama benim ahım hep seni güder
Gelir ahir zaman hesabı öder
Yıkanır bedenim sallar perişan...suslu1960

susl...

Perişan, @Hatice Katran
27.4.2011 13:28:37
Paylaş
İstatistik
Profil Ziyaretçi?
1.641
Şiir Okunma
1.095
Yazı Okunma
0
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL