Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Ağlamak geliyor içimden/Bulutlar gibi, denizler dolusu.
Gül189

Gül189

@gul189 Üye
ŞairYazar
  • 7 Mayıs 2011'den beri üye
Gül189
Gül189
@gul189
8 yıl
İleti
Ağlamak geliyor içimden/Bulutlar gibi, denizler dolusu.
Gül189
Gül189
@gul189
13 yıl
İleti
"Geçer elbet efendim… Bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer; Ama mutlaka geçer." Oğuz Atay*
Gül189
Gül189
@gul189
14 yıl
İleti
Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır (Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri)
Gül189
Gül189
@gul189
14 yıl
İleti
Yapamam deme, yapan benden üstün değildir,de.---Goethe
Paylaş
İstatistik
Profil Ziyaretçi?
3.944
Şiir Okunma
1.764
Yazı Okunma
1.070
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL