Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso

Sus Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sus" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sus ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sus" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sus ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Yine gece
Ve ben yine kendimle savaşırken
Seni bulup kaybettiğim yerdeyim
Karar vermek ne kadar zormuş
İçime mi gömmeliyim?

...
Devamını oku »
Gözlerinin esrarıdır özlediğim sular... aynası eksik yüzümün şavkında parıldayan anılar var...

SUSTASI KÖR BİR DUVARDA KALBİm KÖR// DÜĞÜM!
Gel SEN Kİ ;PAPATYA tacı saçlarında Gülizar ...

...
Devamını oku »
Ateşler düşüyor yüreğe her gün
Alevler içinde vicdan susmuyor
Körpecik bedenler toprağa sürgün
Baharsız kışına vicdan susmuyor

...
Devamını oku »
Günlerden pazar
Tükenmiş sevgilere sızarken ince bir hayal
Ben sana susuyorum anne.


...
Devamını oku »
Yoktu gereği

Şiir akıyordu gözlerinden


...
Devamını oku »
Her yol düzdür hikayedir ayıran.
Sen sev, inan yarında var.
Dertler beni sorar, gün sana yanar !

Hangi vuslat acıdır bana sor birde.

...
Devamını oku »
Bir yalnızlığın pençesinde geziniyorum
Bir tuhaf ve garip duygular içindeyim
Karlar altında; susuz kalmış gibiyim
Aslında vücudum kupkuru; cildim ıslak


...
Devamını oku »

İlk 357 358 359 360 361
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL