Tüm sözcükler tükendiğinde insan insanı anlamaya başlar. jerzy lec

Sır Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sır" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sır ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sır" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sır ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.


Fiske kadar laf edilse dahi onuruna
Haylaz bir anlam saldırsa dahi yüreğine

...
Devamını oku »
Ne ben anlatırım ne sen anlarsın
Bir dert ki hiç sorma yaşa derdimi
Ne ben anlatırım ne sen anlarsın

Bir dert ki gelmesin kimse başına

...
Devamını oku »
hiç durmaksızın.
Gizli kanayan yarası mı?
Gecikmelerin ihanetine uğramış,
Kavuşamama anının
Suskunlaşmış, sinsi hatırası mı?

...
Devamını oku »
hangi uykuya dalsam karabasan
kalemi kırık bir sevda ötesinden
dökülür yıldızlar
kırılır ayışığı damla damla gözyaşıyla
suya alev dokunur

...
Devamını oku »
///YAĞ ÜSTÜME SIRF SEN!!!///

İşte ben
Koparılmış kollarıyla

...
Devamını oku »
Sustu..
Boğazı düğümlendi..
Bir kor ateş sardı yüreğini...
Yüreğimi ateşti ?
Ateş mi yüreğindeydi bilemedi...

...
Devamını oku »
DEFTERİM.........
ONDA SAKLIDIR SEVİNÇLERİM
DERTLERİM.............
BENİM BİRİCİK DEFTERİM.


...
Devamını oku »
Kimsenin işine karışamazsın.
Sana sığınıp ta sırrın açmazsa,
Gönül dertlerini görüşemezsin.

Hacı Murat, şeyh Şamil olsan da,

...
Devamını oku »

İlk 270 271 272 273 274
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL