Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

NE EDİBİM, NE ŞAİR

Yorum

NE EDİBİM, NE ŞAİR

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1460

Okunma

NE EDİBİM, NE ŞAİR

NE EDİBİM NE ŞAİR

Birkaç tane dörtlük yazan
Hemen olur mu ozan?
Ozanlık bedava mı?
Lop yutulan mama mı?

İki lafın başında
Deme bana üstadım
Öyle hitap olur mu?
Hem yok mu benim adım?

Bana kadar düşmedi
Ne edibim, ne şair
Bir dahi de değilim
Biraz Allah vergisi
Birazcık da eğilim.

Şairinki umman
Benimki bir damla su
Şairliğim, üstadlığım
Altım, üstüm hepsi bu.

Bu yüce sıfatlar ne, ben kimim?
Bilmiyorum ki, ne diyeyim?
İltifatsa, yüceltmekse amacın
Yürekten bir gardaş de
Havalara gireyim.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne edibim, ne şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne edibim, ne şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE EDİBİM, NE ŞAİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL