Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
burakönder
burakönder

o resmin hatırası

Yorum

o resmin hatırası

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

648

Okunma

o resmin hatırası


gözlerinde ne işi var şiirlerin
hangi şairin saklı ahı
dudağın sanki titreyen serçecik
yorgun düşürmüş sabahı
ağzı olsa ya o köşelerin
düştü düşecek tabelası
bu resmin güzergahı
masa altı şişelerin
bir yol maziye çıkış kapısı

beyaz tozuyla tebeşirlerin
rüzgarını bekleyen tepecik
saçlarındaki mektep hatırası
solunda eski yarası dizelerin
yanağında hala bir busecik
her dakika ısıtılası

belki hadi gel bizelerin
gizlenmiş çocuk günahı
mehtaba atılmış bir demircik
nedense orda varmış kalası
masal olmuş diz dizelerin
duyuluyor mu ki vahı

dr.süreyya burak önder

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

O resmin hatırası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O resmin hatırası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
o resmin hatırası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
29.2.2016 12:08:26
5 puan verdi
resmi üste çıkar dost zira şiir okunmuyor...kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL