Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
samasya
samasya

Aşk ısmarladım

Yorum

Aşk ısmarladım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

636

Okunma

Aşk ısmarladım

Aşk ısmarladım

Dostumla oturduk
kıyı meyhanesine
tahta masanın gıcırtıları
hatıraları konuştu
sevgiden aşktan derken
garson geldi
siparişleri almaya
öyle hasret kalmışım ki
aşk ısmarladım oracıkta
sana ve bana iki kişilik
ortaya salata falan
derken gözlerin takıldı
hasretin çatalına
bir ses şerefe birader
o an uyandım
kıyı meyhanesinde
yine sen yoktun
yine yalnızdım
dost dediğim tahta iskemle
ona dayanıp
mavilerde sana dalmışım.
16-02-16 şa

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk ısmarladım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ısmarladım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk ısmarladım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL