Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Sena Gülseven
Sena Gülseven

Sokağın Kuşu

Yorum

Sokağın Kuşu

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

927

Okunma

Sokağın Kuşu

Koca yaşlı sokak lambası,
Boyutumuza gelmiş Tanrı’nın göz yaşlarına karşı durmakta.
Halinden rahatsız mı memnun mu meçhul..
Zira biz bu sokak lambasını sevdik,
Bravo Tanrı’ya.

Bir ağacın ağarmış yaprakları gibi,
Solgun gökyüzü.
Etrafında dalları var,melek misali.

Bir kuşun,sokak lambasının etrafında dönüp durmasına ne demeli?
Halinden rahatsız mı memnun mu meçhul..
Zira biz bu sokak lambasını da sevdik,
Bravo kuş’a

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sokağın kuşu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sokağın kuşu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sokağın Kuşu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sena Gülseven
Sena Gülseven, @senagulseven
16.2.2016 20:50:17
Teşekkür ederim
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
16.2.2016 20:33:08
Şiirin ismi zaten ayrı bir harika ''unsuru''. Ayrıca sadeliğin içinde bulunan ağır anlamlar da ayrı bir hoşnutluk katmış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL