Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
boz sahin
boz sahin

OĞLUM

Yorum

OĞLUM

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

793

Okunma

OĞLUM

Minicik ellerinle
Tutundun yüreğime
Henüz kötüyü görmemiş gözünle
Çivilendin düşlerime

Kokun cennetten mi
Yoksa masumiyet mi
Tek bir nefes çekişimle
Ruhumda esti bahar…

Avucumda bir cansın
Kalbin kelebek misali
Üzgünüm! Zamanda bir ansın
Lakin, varsın! Varolacaksın …

Azimle, sevgiyle, inançla
Aşacaksın zamanı
Takılmadan feleğin çarkına
Sonsuza koşacaksın

Oğlum, Sen bir cansın
Canımızdan öte
Yaradan’ın mucizesisin
Tatlı, minik bir vecize

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Oğlum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oğlum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OĞLUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL